If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
тоя момент дойде записа сигнала направи ключ, много ме бъгясва да ти кажа. да чукаме на дърво да си я намираш всеки път където си я оставил.
за тва като ти дойде сега кутийката от ибей си го направи както трябва и си карай като хората. а оригинала другия го пази много.
поне мина тънко, че онея дебили с техните 1700лв (че тва си е едни опел бе)
Излезе познат, та не вярвам да я краде, иначе ми каза, че ми запазва в машинката нещо си, та ако по-нататък искам още ключове да може да ми направи. Иначе за да я отключи трябва да е направил и механичната част...както и да е, ще и забия някъде на скришно един ключ-маса и готово
Alfa 159 2,4 JTDm Q4
ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
ex Alfa 156 1,9 JTD
ex Alfa 75 1,8
Браво това е супер,само ако не е тайна от къде намери празен ключ,от ключара някакъв автърмаркет,или оригинален ????
Моля ти се замълчи!
Ся тук да не казвам колко е реалната цена която Пешо плати за ключа, но все пак не е тук мястото да обясняваме кой с кого си пие ракията вечер....
Тия приказки от 1001-нощ дет нещо скачало презскачало..... още преди 3г. ти казах да не ги разправяш на хората!!!
Пеше аре идвай, че свършиха пържолите.......
sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Ахаха, много беше лошо времето, а и имах задачи.
Па и да дойда, само требе да гледам, как ще се прибера иначе. Имам неприятни спомени от каране леко пил из Филибето...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Моргаджиите не дават ключовете без еку-то и ключалката...гадове, иначе транспондера на оригиналния ключ е запоен или залепен за платката с бутоните, не съм я разглеждал обстойно, а новия транспондер е стъклена ампула. Ей това е модела който спомена ключаря
Transponder Philips Crypto ID46 ● PCF7936AS
Ама това е само празен транспондер, няма нищо свързано с кодовете и обучението, после има 2 варианта:
1. Обучение със специален софтуер на еку-то да разпознае ключа с тия кодове и т.н.
2. Копиране на съществуващия ключ върху този транспондер (моя вариант)
Alfa 159 2,4 JTDm Q4
ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
ex Alfa 156 1,9 JTD
ex Alfa 75 1,8
Нали каза, че имаш код картата.
Щом я имаш, то взимаш я и с диагностична апаратура, много от колегите тук дори могат да ти свършат работа, то обучават тоя празен транспондер към твоята кола. Това се прави чрез код картата, за това не бъди сигурен, че нямат общо. Не е като да не съм го правил.
И тоя транспондер вече може да си го ползваш към твоя автомобил както искаш. Ако искаш го метни в дупката, където слагаш ключа.
Само казвам как може да се процедира. И за това най-доброто решение е да се обадите по автоморгите и да искате да купите един ключ. Не ми се вярва никой да не иска да продаде само ключа.
Моля ти се замълчи!
Ся тук да не казвам колко е реалната цена която Пешо плати за ключа, но все пак не е тук мястото да обясняваме кой с кого си пие ракията вечер....
Тия приказки от 1001-нощ дет нещо скачало презскачало..... още преди 3г. ти казах да не ги разправяш на хората!!!
Пеше аре идвай, че свършиха пържолите.......
Къде видя,че аз съм говорил за скачане и т.н.,я си пий хапчетата преди ракията................ти преди 3 г. не знаеше как да си отвориш предния капак бе моме
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Ти каза какъв е варианта, никъде не видях "ако кажеш модела на транспондера аз мога да ти направя ключа" или нещо подобно по което да разбера, че можеш да свършиш тази услуга. Както и да е, не сме се разбрали, другия път си казвай по-директно...аз и на жена ми съм казал, че от намеци не разбирам и ако иска нещо да ми казва направо. Станалото станало, без лоши чувства, важен е крайния резултат и се надявам тази тема да помогне на доста колеги с подобен проблем за в бъдеще
Къде видя,че аз съм говорил за скачане и т.н.,я си пий хапчетата преди ракията................ти преди 3 г. не знаеше как да си отвориш предния капак бе моме
Споко ве емонтикончо, пия си всичко!
И все още не знам как се отваря предния капак.....
Обаче с едно вдигане на телефона намерих двама ключари които можеха да направят ключ на доста по-ниска цена от обявената от теб!!!
А според теб тия ключари се брояха на пръсти в БГ!
Така, че не бъди толкоз уверен във възможностите си и не подавай грешна информация на останалите потребители на форума!!!
Както виждаш има хора които са готви да помогнат на останалите, а не гледат само да ги ошушкат....
sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment